Verzorgende IG


Verzorgende IG

 

Mijn Thuiszorg
Mijn Thuiszorg gaat uit van de eigen mogelijkheden van de cliënt. Het moment dat een cliënt zorg nodig heeft betekent een verandering in het leven. Goede persoonlijke én professionele ondersteuning is daarbij van groot belang. Mijn Thuiszorg verleent diverse vormen van thuiszorg, waarbij de cliënt de regie heeft. Mijn Thuiszorg kan snel zorg inzetten, wij kennen geen wachttijden en werken met korte lijnen. Mijn Thuiszorg werkt met kleine vaste enthousiaste wijkzorgteams, die de cliënt zoveel mogelijk het gevoel geeft dat de verleende zorg als Mijn Thuiszorg wordt ervaren. Onze zorg richt zich voornamelijk op de regio Midden- en Zuid Drenthe en het Noorden van Overijssel.      

    

De functie
Je verricht verzorgende werkzaamheden op het eigen deskundigheidsniveau en signaleert veranderingen en ontwikkelingen in de situatie van de cliënt.
Je begeleidt, stimuleert en ondersteunt de cliënt bij dagelijkse activiteiten, waarbij de cliënt de regie heeft en behoudt. Kortom je stimuleert de zelfredzaamheid van de cliënt en informeert cliënt/familie/vertegenwoordigers van de cliënt over diens welbevinden tijdens de verzorging.
Je werkt methodisch volgens het zorgplan, procedures en protocollen en neemt indien nodig, maatregelen voor aanpassing van de zorg. Op een coachende en collegiale wijze werk je samen in een zelfregulerend team. Je neemt deel aan werkoverleggen, cliënt besprekingen en mogelijke andere relevante overlegsituaties en onderhoudt contacten met andere ketenzorgpartners.
Je levert een bijdrage aan de verdere professionalisering van Mijn Thuiszorg.

 

Het profiel
Je beschikt over een aantal jaren recente ervaring binnen de thuiszorg en over actuele kennis en ervaring van de huidige ontwikkelingen. 
Als verzorgende versta jij je vak. De werkzaamheden zijn heel divers en uitdagend en dat maakt het vak ook zo boeiend. Je beschikt over het diploma verzorgende IG. Je bent beschikbaar zowel door de week, 's avonds als in het weekend. Jouw professionaliteit bewijst zich door onze kernwaarden uit te dragen waar wij voor staan: respect, directe betrokkenheid, persoonlijke aandacht en betrouwbaarheid en handhaving van de eigen regie van de cliënt. Je vindt het leuk om zorg te bieden aan cliënten, vooral de kwetsbare ouderen en de chronisch zieken, die onze aandacht, hulp en ondersteuning zó verdienen en nodig hebben. Je bent verder ondernemend en initiërend, kunt goed zelfstandig werken en wilt graag werken aan het uitbreiden van onze rol in de wijk. Je beschikt over eigen vervoer en bent woonachtig in of nabij het werkgebied. Je ervaart het als een uitdaging om de verdere organisatie van Mijn Thuiszorg vorm te geven.

 

Ons aanbod
Een leuke en uitdagende baan bij een slagvaardige en innoverende zorgorganisatie met korte lijnen, waarbij wij open staan voor innovatieve ideeën van onze medewerkers. Je kunt rekenen op een collegiale en enthousiaste werkomgeving. Het betreffen vacatures van 16 – 24  uur  per week. Je krijgt alle ruimte om mee te denken en inhoud te geven aan de verdere ontwikkeling van Mijn Thuiszorg. Een salaris conform CAO VVT en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering  en deelname in pensioenfonds voor Zorg en Welzijn.

 

Nadere informatie
We nodigen je van harte uit om te solliciteren op deze leuke en uitdagende vacatures.  Voor vragen kun je contact opnemen met Monique Ramaker, manager  telefoon ; 0528-233509. Wil je voor dat je gaat solliciteren eerst  een oriënterend en vrijblijvend gesprek voor meer informatie? Graag gaan wij met jou in gesprek. Je reactie kun je mailen naar: info@mijnthuiszorg.nl

 

Uren
16-24

 

Arbeidsovereenkomst
Bepaalde tijd, met mogelijkheid op een vast dienstverband