Huishoudelijk medewerker


Huishoudelijk medewerker

Locatie Meppel en Hoogeveen.

 

Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die als Huishoudelijk Medewerker in de Thuiszorg willen werken. Ben jij degene die deze functie op zich kan nemen? 

 

Als Huishoudelijk Medewerker ben je verantwoordelijk voor het huishouden bij de cliënten thuis. Dit betekent dat je schoonmaakt bij cliënten die dit door ziekte, ouderdom, handicap of een operatie tijdelijk of voor een langere periode (deels) niet meer zelf kunnen doen. Het is een uitdaging voor je om aan te sluiten bij de wensen van de cliënt en naar tevredenheid de taken bij hen thuis uitvoert. Voor de cliënten is het prettig dat de huishoudelijke taken (deels) voor hen worden uitgevoerd en dat zij een leefbare omgeving hebben en houden.   

Werkzaamheden kunnen bestaan uit: stofzuigen, dweilen, reinigen en strijken van kleding en linnengoed, het schoonhouden van de woonkamer, slaapkamer(s), keuken, badkamer en wc. 

 

Functie-eisen

  • Voor deze functie ben je verschillende dagdelen beschikbaar van minimaal 2,5 uur;
  • Je kunt zelfstandig werken;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Affiniteit met de zorg;
  • Je bent in bezit van vervoer (fiets, bromfiets of auto);
  • Verzorgde en representatieve uitstraling;
  • Wij vinden betrouwbaarheid een belangrijke eigenschap.

 

‚ÄčOns aanbod

Een leuke en uitdagende baan bij een slagvaardige en innoverende zorgorganisatie met korte lijnen, waarbij wij open staan voor innovatieve ideeën van onze medewerkers. Je kunt rekenen op een collegiale en enthousiaste werkomgeving. Het betreffen vacatures van in eerste instantie op 0 uren/oproepbasis, wat omgezet kan worden in een vast aantal uren per week. Je krijgt alle ruimte om mee te denken en inhoud te geven aan de verdere ontwikkeling van Mijn Thuiszorg. Een salaris conform CAO VVT en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering  en deelname in pensioenfonds voor Zorg en Welzijn.

 

Nadere informatie

We nodigen je van harte uit om te solliciteren op deze leuke en uitdagende vacatures. Voor vragen kun je contact opnemen met Ellen Veerman, telefoon; 0528-233509. Je motivatiebrief kun je mailen naar: info@mijnthuiszorg.nl

Uren:

In eerste instantie 0 uren contract / oproepbasis, wat later omgezet kan worden in een vast aantal uren per week.

Arbeidsovereenkomst:

Bepaalde tijd, met mogelijkheid op een vast dienstverband